Oldal nyomtatása
Referenciak
"Hosszas keresgélés helyett a KWESTO katalógusban megtaláltuk az új csarnokunk berendezéséhez szükséges eszközöket, melyek rövid határidővel és készséges kiszolgálás mellett kerültek beszállításra."
Várszegi András
Beszerzési vezető
IGM ROBOTRENDSZEREK KFT.
www.igm-group.com

"Többéves beszállítói kapcsolattal rendelkezem a Kwesto Kft.-vel. Kiemelném a rugalmas, gyors ajánlatok adását. Szimpatikus, hogy az ajánlat képpel együtt érkezik, pontosan feltűntetve minden szükséges adatot, elkerülve a későbbi félreértéseket. Gyakran előfordul, hogy a termékekre sürgősen szükség van, ebben az esetben is kimagasló figyelmet tapasztaltam a Kwesto Kft. részéről. Termékek minőségével maximálisan elégedett cégünk. Nem utolsó sorban, az alkalmat megragadva szeretném megköszönni a dolgozók munkáját."
Ladocsi Eszter
Beszerzés
KSH RUGÓGYÁR BT.
www.ksh-rugo.hu/i_de.html

"Cégünk által végzett projektek során fontos egy olyan beszállító partner, aki pontos, megbízható, és az általa díjmentesen kiszállított termék is mindig kiváló minőségű. A kedves és felkészült ügyfélszolgálattal szintén nagyon elégedett vagyok"
Paár István
Kereskedelmi vezető
SHS GLOBAL KFT.
www.shsglobal.hu

"A Safety Munkavédelmi Kft. tanúsítja, hogy a Kwesto Kft. minden tekintetben megfelel a korrekt üzleti feltételeket támasztó igényeknek. Udvariasan kezeli az ügyfeleket és pontosan tájékoztat a felmerülő kérdésekben. Korrektül történik a kiszolgálás és az esetleges reklamációs ügyintézés is. Megrendeléseiket határidőre teljesítik."
Szabó Katalin
ügyvezető
SAFETY MUNKAVÉDELMI KFT.
www.safety.hu

"Cégünk több, mint 80 csehországi fiókjának, vízvezeték-szerelő központjának és fürdőszoba stúdiójának beszerzője vagyok, és egy olyan üzleti partnerre van szükségem, aki megfelelő szélességű árukínálattal rendelkezik annak érdekében, hogy nem kelljen még más szállítóknál is keresnem, és aki az általam kért áru kiválasztását követően mindent elintés anélkül, hogy a megrendelt áru leszállítását felügyelnem kellene. Ily módon az energiámat a cégen belül más tevékenységre tudom fordítani. És mindezt a KWESTO kínálja nekem - megfelelő szélességű árukínálatot, kedvező árakat, a leszállított termékekre nyújtott jótállást és szervizt, rövid szállítási időket, problémamentes leszállítást a rendeltetési helyre, és sok egyebet - és MINDEZT problémamentesen …"
Petr Keller
Projektspecialista, Vízvezeték-szerelő központ
PTÁČEK-velkoobchod,a.s.
www.ptacek.cz

"A KWESTO cég garantált minőséget, kedvező árakat és időbeni szállításokat nyújtó sokéves megbízható szállítónk. Egy profi üzleti partner."
Hana Kovářová
Központi beszerzés
REIS ROBOTICS ČR - strojírenství, spol. s.r.o.
www.reisrobotics.cz

"Kéréseink, megrendeléseink ügyintézésével, valamint a vásárolt termékek árával mindig nagyon elégedettek voltunk."
Jiřina Berná
Eladás
Saurer Žandov a.s.
www.sauerzandov.cz/

"A KWESTO cég garantált minőséget, kedvező árakat és időbeni szállításokat nyújtó sokéves megbízható szállítónk. Egyszerűen egy professzionális színvonalat nyújtó üzleti partner."
Zsolt Straňovský
A társaság ügyvezetője
GLOBO EASTERN EUROPE, S.R.O.
www.globo-lighting.com/

"A KWESTO egyike azon cégeknek, akikkel együttműködünk. Nagyra értékeljük a szakmai tanácsadást, kellemes kiszolgálását és kiváló teljesítményét."
Tomasz Bendyk
Beszerzési osztály
SWEDWOOD POLAND SP. Z O.O. Oddział Lubawa
www.swedwood.com/contacts/poland/

"A KWESTO mindig gyorsan reagál minden megkeresésünkre, az árajánlatukat gyakorlatilag mindig még aznap megkapjuk. A megrendelt árut mindig a megrendelésnek megfelelően kapjuk meg, és pontosan a megrendelés visszaigazolásában feltüntetett időpontban."
Marek Krzyżanowski,
Beszerzési koordinátor
RR Donnelley, Kraków
www.rrdonnelley.com/europe/Home_Pol.asp

MOBILRA OPTIMALIZÁLT NÉZETET SZERETNE?

A Kwesto webáruháza mostantól új mobil változatban is elérhető, amelynek továbbfejlesztésén folyamatosan dolgozunk.
Mobil nézet tesztelése
Termék-összehasonlítás