Oldal nyomtatása

Webáruházunk

Fedezze fel KWESTO webáruházunkat, és örüljön velünk!

Remek funkciókat építettünk be az Ön számára. Ezek a termékek áttekintésének rugalmas ábrázolásától kezdve a termékkiválasztásnál automatikusan betöltődő tartalmakon át az olyan praktikus segítségekig terjednek, mint a jegyzet vagy a termék-összehasonlítás. Az alábbiakban részletesen bemutatjuk Önnek az áruház funkcióit:

Áttekinthető navigáció

Amint az egeret a „Kategóriák” alatt a kategóriák felé mozgatja, a jobb oldalon megjelennek a hozzá tartozó alkategóriák, amelyek gyors kiválasztást tesznek az Ön számára lehetővé.

Amint kiválasztott egy kategóriát, az tartósan megjelenik az áttekintési oldalon. A mindenkor aktív kategória sárga színben jelenik meg, az előző kategória pedig halvány sárga.

Nézet kiválasztása

Önnek minden termékkiválasztásnál lehetősége van az áttekintést saját kívánsága szerint igazítani.

A termékek részletes listáján a két standard nézet, a galéria és lista nézet mellett még egy ismert táblázatos megjelenítést is választhat.

Az Ön által kiválasztott nézet a látogatás alatt egy kis szövegfájlban, egy úgynevezett cookie-ban marad számítógépén mentve, és minden további listához közvetlenül az Ön rendelkezésére áll.

Gyors rendelés

A regisztrált, bejelentkezett ügyfelek a „Fizetés most” parancsgombra való egyetlen kattintással közvetlenül a rendelési oldalra kerülnek. A linket a kosár területén, az oldal jobb felső részében találja.

A „Rendelés ellenőrzése” oldalon látja a rögzített címeket (szállítási és számlázási cím), a kiválasztott fizetési módot, a kosarat, és ezenfelül lehetősége van az utalványok közvetlen beváltására is. A látogatók és nem bejelentkezett ügyfelek számára ez az oldal a rendelési folyamat harmadik lépése.

Kattintson a „Rendelés” gombra, és a rendelését a lehető leggyorsabban szállításra készre összeállítjuk, majd kiszállítjuk Önnek.

Termék-összehasonlítás

Itt a hasonló jellegű termékeket könnyedén összehasonlíthatja. Egyszerűen helyezze a terméket a termék-összehasonlításba úgy, hogy rákattint a „Termékek összehasonlítása” linkre. Minden termék előnyei áttekinthetően megjelennek egy táblázatban. Így akár három terméket is kényelmesen összehasonlíthat. Így garantált az Ön igényeinek legmegfelelőbb termék.

Jegyzet

A jegyzet funkció praktikus segítség a vásárlásban. A kívánt terméket a parancsgomb közelében lévő „Jegyzetre” linkre való kattintással a kosárba helyezheti, majd emlékeztetőül elküldheti e-mailben önmagának vagy egy másik személynek információképpen. A regisztrált ügyfeleknek egy létrehozott jegyzet a következő látogatásig áll rendelkezésre. A látogatók csak a látogatás idején használhatják a jegyzetet.

MOBILRA OPTIMALIZÁLT NÉZETET SZERETNE?

A Kwesto webáruháza mostantól új mobil változatban is elérhető, amelynek továbbfejlesztésén folyamatosan dolgozunk.
Mobil nézet tesztelése
Termék-összehasonlítás