Oldal nyomtatása
A regisztráció előnyei

Amennyiben regisztrált nálunk, személyes adatait csak egyszer kell megadnia. Az adatokat mentettük, és minden egyes további rendeléskor automatikusan elohívjuk azokat. Regisztrált KWESTO ügyfélként Ön további prémium elonyöket is élvez:

 

  • Gyors rendelés: Amennyiben bejelentkezett, és a megtöltött kosarával a fizetéshez megy, akkor már csak egyetlen kattintás, és a megrendelését meg is kapjuk.
  • A regisztrált ügyfeleknek ezenfelül lehetosége van az elkészített jegyzetet menteni egy késobb vásárláshoz.
  • Bármikor lekérdezheti aktuális online rendelése státuszát.
  • Az utolsó év összes megrendeléseit megjelenítheti, és kényelmesen kereshet és válogathat az eddigi rendelések között.
  • Az Ön által egyedileg elkészített rendelési sablonokban mentheti azon termékeket, amelyeket rendszeresen szeretne megrendelni. A rendelési sablon gyors megnyitása és az abban lévo közvetlen rendelési lehetoség értékes idot takarít meg Önnek.
  • Kezeljen több számlázási és szállítási címet személyes címlistájában.
Így regisztrálhat

A regisztráció igen egyszerű. Kattintson fent, jobb oldalon a „Számlám” opción belül a „Regisztráció” lehetőségre.

 

A nyomtatványon meg kell adnia egy felhasználónevet és egy jelszót. Olyan felhasználónevet és jelszót válasszon, amelyet könnyen meg tud jegyezni. A biztonság érdekében új regisztrációnál a kiválasztott jelszót még egyszer be kell írni, hogy az esetleges elírást még időben észrevegye.


Ezt követően személyes adatait kell begépelnie. Az összes *-gal jelölt mezőt töltse ki. Itt határozhatja meg, hogy a megadott cím egyszerre számlázási és szállítási cím is legyen-e vagy sem. Ha különböző számlázási és szállítási címeket szeretne megadni, azt a regisztrációt követően a személyes címlistájában (a „Számlám” mezőben) bármikor megteheti, és megadhat egy standard címet, amelyet aztán minden rendelési folyamatnál előre kiválaszt a program.
 

A sikeres bejelentkezés után a felhasználónév jobbra fent a „Számlám” alatt jelenik meg. Kérjük, figyeljen arra, hogy felhasználónévként egy minimum 6, maximum 50 karakter hosszú kódot szabad megadnia. Jelszava minimum 6, maximum 20 karakter hosszú legyen. Ékezetes magánhangzók, szóközök vagy speciális karakterek nem használhatók (kivéve: @ . - _).

MOBILRA OPTIMALIZÁLT NÉZETET SZERETNE?

A Kwesto webáruháza mostantól új mobil változatban is elérhető, amelynek továbbfejlesztésén folyamatosan dolgozunk.
Mobil nézet tesztelése
Termék-összehasonlítás