Oldal nyomtatása
Rendelés menete

Bejelentkezett ügyfélként a weboldal jobb felső területén a „Számlám” alatt találja a „Megrendelések” linket. Ez közvetlenül a megrendeléshez irányítja Önt. A már korábban végrehajtott vásárlásokat itt kényelmesen megnézheti áttekintésként.  Amennyiben hiányoznak bizonyos megrendelések, akkor két lehetősége van:

Rendelési szám szerinti keresés

Ön ismeri a megbízási számot, és szeretné még egyszer megnézni a megfelelő megbízást: A „Rendelés keresése rendelési szám szerint” keresési mezőben közvetlenül beírhatja és megkeresheti az Ön által ismert megbízási számot. A rendelési szám megadásával megjelenik az aktuális és a már lezárt rendelések listája. A „Rendelés megtekintése” opció alatt ismét megnézheti a rendelések részletes adatait. Kérjük, vegye figyelembe, hogy ez a funkció csak online megrendelés esetén lehetséges. Rendelési forródrótunkon vagy faxon keresztül leadott rendeléseket itt nem látja. Arra is lehetősége van, hogy egy meghatározott időintervallumban leadott rendeléseit jeleníttesse meg. Egyszerűen válassza ki a megfelelő dátumot és kattintson a „Keresés” gombra. A „Részletek” opció alatt ismét megnézheti a rendelések részletes adatait.

Meghatározott időintervallumban megadott rendelések keresése

Amennyiben nincs Önnél a megbízási szám, de tudja, hogy mely időszakban adta le a megrendelést: Egyszerűen válassza ki a megfelelő dátum intervallumot, és kattintson a „Keresés” gombra. A „Rendelés megtekintése” opció alatt ismét megnézheti a rendelések részletes adatait. Kérjük, vegye figyelembe, hogy ez a funkció csak online megrendelés esetén lehetséges. Rendelési forródrótunkon vagy faxon keresztül leadott rendeléseket itt nem látja.

MOBILRA OPTIMALIZÁLT NÉZETET SZERETNE?

A Kwesto webáruháza mostantól új mobil változatban is elérhető, amelynek továbbfejlesztésén folyamatosan dolgozunk.
Mobil nézet tesztelése
Termék-összehasonlítás