Oldal nyomtatása
Regisztrálás ügyfélként | Számlám

Felhasználónevét és jelszavát Ön adhatja meg. Kérjük, vegye figyelembe, hogy mindkét kódnak 6 - 20 karakter hosszúnak kell lennie. Ékezetes magánhangzók (ä, ö, ü), szóközök és speciális karakterek nem használhatók (kivéve: @ . - és _). Ezenfelül figyeljen arra, hogy a rendszer a kis- és nagybetűket is megkülönbözteti.

Elfelejtett jelszó | Jelszó módosítása

Ha elfelejtette jelszavát, gyorsan és egyszerűen újat igényelhet. Kattintson az „Elfelejtett jelszó” opcióra, és adja meg felhasználónevét és e-mail címét. Néhány percen belül kap egy e-mailt egy új, automatikusan generált jelszóval. Ezzel a jelszóval ismét be tud jelentkezni. Természetesen profilja ekkor is változatlanul megmarad. Kérjük, hogy az így kapott jelszavát a következő bejelentkezés alkalmával változtassa meg.
Elfelejtette a jelszavát és egy újat igényelt. Azonban ennek ellenére sem tud bejelentkezni! Miért?

Kérjük, hogy a megküldött jelszót másolja ki az e-mailből, és illessze be a „Jelszó” mezőbe. Néha előfordul, hogy a nagy „O” betűt összetévesztik a „0”-val.
Esetleg az is lehet az oka, hogy régi jelszava még mentve van számítógépe gyorsítótárában (cache).
A Microsoft Internet Explorerben kiürítheti gyorsítótárát. Lépjen be az „Eszközök”, „Internetbeállítások” menüpontba. Az „Általános” fülön keresse meg a „Böngészési előzmények” opciót. Jelölje be a „Böngészési eredmények törlése kilépéskor” lehetőséget. Ezenfelül kattintson a „Törlés” gombra, majd ismét a „Törlésre”. Ha ezt követően bezárja keresőjét, majd újra megnyitja azt, ismét megkísérelheti a bejelentkezést új jelszavával.

Ha ennek ellenére sem sikerülne bejelentkeznie, kérjük, küldjön nekünk egy e-mailben kérvényt, és rövid időn belül kapcsolatba lépünk Önnel, és segítünk Önnek.

MOBILRA OPTIMALIZÁLT NÉZETET SZERETNE?

A Kwesto webáruháza mostantól új mobil változatban is elérhető, amelynek továbbfejlesztésén folyamatosan dolgozunk.
Mobil nézet tesztelése
Termék-összehasonlítás