Oldal nyomtatása
Saját címlista

Regisztrált felhasználóként lehetősége van arra, hogy személyes címjegyzékében különböző címeket kezeljen. A rendelés során a regisztrációkor megadott cím jelenik meg (levelezési cím). Ha a rendelést például egy másik címre szeretné kiszállíttatni, a kívánt címet a rendelés során kiválaszthatja a címlistából, vagy beírhatja újonnan.

Címek létrehozása

Új cím felvételéhez kattintson az „Új cím megadása” fülre. Ekkor a megfelelő cím mezőbe (számlázási vagy szállítási cím) továbbítja Önt a program, amelyben az új címet beírhatja.
Tipp: Kérjük, adjon meg a címhez egy az Ön számára egyértelmű leírást, amelyből a rendeléskor történő kiválasztás során azonnal tudja, hogy melyik címet szeretné kiválasztani.

Új címek módosítása

A cím módosításához kattintson a címlistában az adott cím fölötti „Módosítás” linkre. Ekkor megjelenik az űrlap az eddigi adatokkal. Itt végrehajthatja a kívánt módosításokat. A „Cím létrehozása” gombra kattintva a módosításokat a rendszer menti.
Ha egy számlázási, ill. szállítási címre már nincs többé szüksége, kérjük, kattintson a „Törlés” mezőre. A törlés megerősítését követően ez a cím törlődik a címlistából.

MOBILRA OPTIMALIZÁLT NÉZETET SZERETNE?

A Kwesto webáruháza mostantól új mobil változatban is elérhető, amelynek továbbfejlesztésén folyamatosan dolgozunk.
Mobil nézet tesztelése
Termék-összehasonlítás