Oldal nyomtatása
E-Shop
Használja ki kereskedelmi rendszerünk lehetőségeit és előnyeit. Az ügyfélspecifikus internetes üzletünk (customized web) mellett internetes SAP-OCI és internetes Ariba-PunchOut kereskedelmet is kínálunk. Választhat.
Egyéni ügyfélspecifikus on-line üzlet
Létrehoztunk Önnek egy ügyfélspecifikus on-line üzletet, amelyet egyedi módon az Ön igényeire lehet beállítani. Ezen az üzleten keresztül közvetlenül megküldheti nekünk a megrendeléseit. Az Ön általános feltételeit az on-line üzlet tartalmazza, továbbá megjeleníthető az Ön logója is. Megállapodás alapján egyéb specifikus igényeket is teljesítünk.
A következő funkciók állnak a rendelkezésére
» Kibővített keresési lehetőségek
» Részletes termékadatok
» Megrendelési minták kezelése
» Szállítási és számlázási címek kezelése
» Megrendelések történelme
» stb.
SAP-OCI
SAP rendszert használnak, és az OCI (Open Catalog Interface) segítségével szeretné összekötni az internetes üzletünket a saját rendszerükkel? Ez nem probléma. A mi SAP-OCI internetes üzletünkben saját megrendelési mintákat hozhat létre, amelyeket továbbküldhet a saját SAP rendszerébe még azelőtt, hogy a saját SAP rendszeréből megküldené a megrendeléseket. Természetesen a SAP-OCI internetes üzletet az igényeinek megfelelően, egyedi módon állathatja be. Az internetes üzletben rendelkezésére állnak az Ön részére elmentett termékadatok, és az ezekhez kapcsolódó megállapodott árak. Ezeket az adatokat az OCI interfészen keresztül küldjük meg.
Jelenleg az alábbi verziókat támogatjuk
» OCI 2.0
» OCI 3.0
» OCI 4.0
Ariba-PunchOut
Az OCI internetes kereskedelem mellett Ariba PunchOut internetes kereskedelmet is kínálunk. Ebben a kereskedelmi módban a termékadatokra vonatkozó információkat az Ön rendszerének a termékgazdálkodása tartalmazza. Az Ön részére érvényes árak, valamint az egyéb kapcsolódó adatok tárolása is itt történik.

MOBILRA OPTIMALIZÁLT NÉZETET SZERETNE?

A Kwesto webáruháza mostantól új mobil változatban is elérhető, amelynek továbbfejlesztésén folyamatosan dolgozunk.
Mobil nézet tesztelése
Termék-összehasonlítás