Oldal nyomtatása
Hogy jut el hozzánk


KWESTO
kereskedelmi osztály
9024 Győr
Vasvári Pál u.1.

Tel: 96 618 250
Tel: 30 650 2417
Fax: 96 618 260
E-mail
: kwesto@kwesto.hu

 

Gépjárművel

A városközpontból (Szent István útról) - A Szent István útról felkanyarodunk a Baross-hídra. A hídon áthaladva egyenesen tovább haladunk a Nagy Imre úton. Az első jelzőlámpás kereszteződésben balra kanyarodunk a Szigethy Attila útra, majd a következő jelzőlámpánál jobbra haladunk a Szent Imre úton. Körforgalmon át a következő jelzőlámpához érve balra kanyarodunk a Vasvári Pál utcába, majd a McDonald's előtt jobbra fordulva, jobb kéz felől a második épülethez érve, megérkezünk a KWESTO-irodába.

M1-es autópályán Budapest felől - az M1-es autópálya Nádorváros/Ménfőcsanak lehajtójánál kiérve balra kanyarodunk a városközpont felé, a 83-as útra. A Tesco, Kika, Baumax áruházal előtt elhaladva körforgalomhoz érünk. A körforgalom második kihajtóján a Nagy Imre útra érünk. A jelzőlámpánál jobbra kanyarodunk a Vasvári Pál utcába. Tovább haladva, a második jelzőlámpánál, a McDonald's előtt jobbra fordulva, jobb kéz felől a második épülethez érve, megérkezünk a KWESTO-irodába.

az M1-es autópályán Hegyeshalom felől - az M1-es autópálya Nádorváros/Ménfőcsanak lehajtójánál kiérve a Metro áruház előtt balra kanyarodunk a városközpont felé, a 83-as útra. A Tesco, Kika, Baumax áruházal előtt elhaladva körforgalomhoz érünk. A körforgalom második kihajtóján a Nagy Imre útra érünk. A jelzőlámpánál jobbra kanyarodunk a Vasvári Pál utcába. Tovább haladva, a második jelzőlámpánál, a McDonald's előtt jobbra fordulva, jobb kéz felől a második épülethez érve, megérkezünk a KWESTO-irodába.

 

Helyi közlekedéssel

a városközpontból
A legjobb a 2-es vagy 17-es számú autóbusszal a végállomásig utaznunk. Ott leszállva a Szauter utcán haladunk a Plaza irányába. Az épületet megkerülve jobbra kanyarodva megérkezünk a Vasvári Pál utcába. Bal kéz felől a második épülethez érve megérkeztünk a KWESTO-irodába.

MOBILRA OPTIMALIZÁLT NÉZETET SZERETNE?

A Kwesto webáruháza mostantól új mobil változatban is elérhető, amelynek továbbfejlesztésén folyamatosan dolgozunk.
Mobil nézet tesztelése
Termék-összehasonlítás