Oldal nyomtatása
Cégünk profilja - KWESTO

A KWESTO cég megalapítására 2000-ben, a TAKKT nemzetközi konszern tagjaként, prágai székhellyel került sor. Annak ellenére, hogy megalapításának dátumát tekintve a KWESTO a konszern legfiatalabb tagja, tevékenysége közben nemcsak stabil anyagi háttérre, hanem elsősorban több éves tapasztalatokra támaszkodhat, és kihasználhatja az együttműködésből eredő szinergiákat, valamint kooperációkat, nagy mértékben hozzájárulva a csoport kitűzött céljainak az eléréséhez és a stratégiájának a megvalósításához.

A konszern keretein belül a KWESTO olyan önálló gazdasági szervezet, amely mindenütt, ahol tevékenységet folytat, képes rugalmasan reagálni az adott ország piaci adottságaira, vevői és beszállítói igényeire, gazdasági és politikai helyzetére.

A KWESTO, a katalógusain és a honlapjain keresztül, több mint 12 000 féle terméket kínál ügyfeleinek, az irodai alapfelszereléstől az üzemek teljes berendezéséig. A KWESTO választékában a mindennapos tevékenységhez szükséges eszközök mellett (mint például kézikocsi, szállítókocsi, vagy műanyag raklap) megtalálhatók az igényesebb vevők által keresett első osztályú iroda- és műhelyfelszerelések is.

A TAKKT csoport profilja

A TAKKT Európában és Észak-Amerikában vezető helyet foglal el a B2B kereskedelmi felszerelések specializált csomagküldő cégei és kereskedői között.
A konszern a márkáival több mint 25 országban van jelen. A leányvállalatok szortimentje több mint 175 000 termékből áll, amelyek lefedik az üzemek, gyárak és raktárak felszereléseire, klasszikus és formatervezett irodai bútorokra és egyéb irodai tartozékokra, továbbá a kis- és nagykereskedelmi értékesítést támogató eszközökre, valamint a szállodaipari felszerelésekre vonatkozó vevői igények nagy részét.

A TAKKT csoportról további információkat a következő címen talál: www.takkt.de.

Cégünk történelme

Ahogy a KWESTO terjeszkedését bemutató alábbi áttekintés is mutatja, cégünk a közép- és kelet-európai piacokra koncentrál. A KWESTO katalógusban szereplő termékek 90 %-át ezekről a piacokról szerezzük be, mégpedig a nyugati országokban forgalmazott termékekkel megegyező minőségben.
 
2000. Cseh Köztársaság, Prága
2001.  Lengyelország, Wroclav
2002.  Szlovákia, Nyitra
2003.  Magyarország, Győr
2005.  Románia, Bukarest

 

MOBILRA OPTIMALIZÁLT NÉZETET SZERETNE?

A Kwesto webáruháza mostantól új mobil változatban is elérhető, amelynek továbbfejlesztésén folyamatosan dolgozunk.
Mobil nézet tesztelése
Termék-összehasonlítás